KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Fen Lisesi

Ara

Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akif ŞAHMAN, temel mühendislik bilimleri ile igili okulumuz öğrencilerine konferans verdi.Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

10 Aralık 2017 Pazar Günü Saat:14.00-16.00 arası Veli Toplantısı Yapılacaktır.Bütün velilerimize duyurulur

Ara

7 Aralık 2017 Tarihinde okulumuzda yapılan,9.sınıfların ve 10.sınıfların katıldığı  2.deneme sınavı cevap anahtarı

Kas

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

SELÇUKLU FEN LİSESİ AİLESİ

Kas

Okul Başkanımız Mustafa Buğra ESER ve Coğrafya Öğretmenimiz Ahmet KORKMAZ´ın Planladığı ve Müdür Başyardımcımız Ahmet Hamdi BİLGİN,Müdür Yardımcımız Olca MERDEKAR ,Müdür Yardımcımız Ramazan Alper UYSAL ,Almanca Öğretmenimiz Tuba ÇEVRİM ve Okul Müdürümüz Mustafa AYDIN´ın destekleriyle gerçekleştirdik.Kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Konya İtfaiye Müdürlüğü tarafından okulumuz öğretmenlerine yangın eğitimi verildi