“RECYCLE FOR A BETTER FUTURE-GELECEĞİMİZİ DÖNÜŞTÜRÜYORUZ!” İSİMLİ eTwinning PROJEMİZ BAŞLADI

İngilizce Öğretmenimiz Güner ÖZBEK’in kurucu ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Murat KARAÇOR’un yürütücü üye olduğu “Recycle for a better future- Geleceğimizi dönüştürüyoruz” isimli eTwinning projemiz başladı.

“Recycle for a better future- Geleceğimizi dönüştürüyoruz” isimli projemizle, sürdürülebilirlik ve çevre konularına dikkat çekmeyi, öğrencilerimizin geri dönüşüm/sürdürülebilir yaşam konularında olumlu tutumlar geliştirmelerini teşvik etmeyi ve bu konularda daha sağlıklı ve bilinçli kararlar almalarına yardımcı olmayı amaçlamaktayız.

Proje kapsamında öğrencilerimiz Romanya, İspanya ve İtalya’dan öğrencilerle birlikte çalışarak geri dönüştürülebilir ürünlerle yeni bir ürün tasarlayacaklar. Böylelikle yaratıcılık ve takım çalışması becerilerini geliştirirken dil becerilerini de geliştirme şansına sahip olacaklar.

27.03.2024 139

27-03-2024