Hackathon Takımımızdan Büyük Başarı

Öğrencilerimiz Berkant BAKIŞLI ve Mustafa Buğra ESER ilki düzenlenen "Hackathon Fest'19"da 2.olarak 2000 TL ödül kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor varlıklarıyla okulumuzu bir kez daha gururlandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Katılımcılardan 36 saat kapsamında ve 28 saat yarışma süresi içinde teması belirlenen konuyla ilgili web, pc veya mobil platformunda, belirlenen gereksinimleri karşılayacak bir yazılım geliştirmeleri istendi.Öğrencilerimiz Berkant BAKIŞLI ve Mustafa Buğra ESER, Web ve Mobil üzerinde çalışan, herhangi hastanedeki kan-organ stoğunun kritik duruma düşmesi durumunda, kan ve organ bağışçısı insanların gerekli bilgilerinin önceden bir veritabanı üzerinde toplanması ve ihtiyaç duyulabileceği durumlarda bu bilgilerin kullanılması yoluyla acil durumlarda problemin minimum düzeye indirgenmesini sağlayan "orKan"ı tasarladılar. Tekrardan teşekkür ederek hayatlarının bu başarılarla devam etmesini temenni ediyoruz.

17.06.2019 1034

17-06-201917-06-201917-06-2019