“DÜNYANIN KONUSU: SU”

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Betül KARAKAYA’nın kurucusu olduğu “Dünyanın KonuSu: Su” adlı eTwinning projemiz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Eda Polat AKAN ve okulumuzdaki 6 öğrenciyle birlikte yürütülmektedir.

Bu projeyle öğrencilerimizde su farkındalığı oluşturabilmek, öğrencilerimizin küresel iklim değişiklikleri konusunda fikir sahibi olmalarını sağlamak, suyun tasarruflu kullanımının önemini kavratmak, bu konuda yenilikçi çözümler üretebilmelerine imkân sağlamak, web 2.0 araçlarını kullanarak eğlenerek öğrenmelerini ve yaratıcı öğrenme becerilerini geliştirebilmek amaçlanmıştır. Bu amaçlar doğrultusunda çıktığımız yolda öğrencilerimizle ve projedeki diğer ortaklarımızla işbirlikçi bir çalışma yürütmekteyiz.

07.06.2023 204

07-06-202307-06-2023