KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Fen Lisesi

Kas

Artvin İl Millî Eğitim Müdürlüğünün, son katılım tarihi 23.02.2018 olmak üzere Türkiye geneli resmî/özel tüm hazırlık sınıfları, lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik öğrencilerde; vatan, millet ve bayrak sevgini pekiştirmek amacıyla ilgi yazı eki şartname esasları doğrultusunda 15 Temmuz´u Anlamak konulu "Öykü Yazma Yarışması" düzenleme talebine ilişkin Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün ilgi yazısı ekte gönderilmiştir.

1 Ocak 2018 tarihi mesai bitimine kadar Müdürlüğümüze ulaştırılması gerekmekte olup, bu tarihten sonra gelen eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Kas

3 Kasım 2017 Tarihli Deneme Sınavında 9.sınıflar ve 10.sınıflar düzeyinde  ilk 20 ye giren öğrencilerimiz

Kas

İstanbul ili Ataşehir ilçesinde faaliyette bulunan Özel Denizatı Anadolu Lisesi Müdürlüğünün, 08-11 Aralık 2017 tarihleri arasında yurt dışı ve Türkiye geneli resmî/özel tüm lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik, seyahat, konaklama ücretleri katılımcılara ait ve dili ingilizce olan "Model Birleşmiş Milletler Konferansı 2017" düzenleme talebine dair Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün ilgi yazısı ekte gönderilmiştir.

Kas

stanbul ili Şişli ilçesinde faaliyet gösteren Özel Saint Michel Fransız Lisesi Müdürlüğünün, 2017-2018 eğitim öğretim yılında, kısa film yapımını özendirmek, öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirmek ve sinema diliyle düşünmelerini sağlamak amacıyla Türkiye geneli resmî/özel tüm lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik,  ilgi yazı eki şartname esasları doğrultusunda "Filmmich Kısa Film Yarışması" düzenleme talebine ilişkin Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün ilgi yazısı ekte gönderilmiştir.

Kas

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı tarafından; 2017-2018 eğitim öğretim yılında Türkiye geneli resmî/özel tüm ortaokul, lise ve dengi öğrencilere yönelik temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmaları yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmaların gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenecek olan ´´Araştırma Projeleri Yarışması´´nın  duyurulması talebine ilişkin Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün ilgi yazısı ekte gönderilmiştir.

Kas

Bursa ili Nilüfer ilçesinde faaliyette bulunan Çocuk Hakları Kültür Sanat Derneğinin; 04-21 Mayıs 2018 tarihleri arasında Türkiye geneli resmî/özel tüm okullardaki 18 yaş ve altındaki öğrencilere yönelik resim, film ve fotoğraf dallarında, ilgi yazı eki şartname esasları doğrultusunda düzenleyeceği "Uluslararası Çocuk Hakları Film Festivali"nin duyurulması talebine ilişkin Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün ilgi yazısı ekte gönderilmiştir.

Ekm

Siyer-i Nebi Yarışmasına katılmak için aşağıdaki resmi yazı linkine tıklayınız...

Ekm

Boyut Group tarafından 06-07 Kasım 2017 tarihleri arasında "Educaturk Yüksek Öğretim Günleri" etkinliği düzenlenecektir. Söz konusu etkinliği okulunuz  11 ve 12. sınıf öğrencilerin dikkatine

Ekm

Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğünce yürütülen Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu ve Bakanlığımızın faydalanıcı olduğu "Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Artırma Teknik Destek Projesi" kapsamında Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen "Su Elçileriyiz Suyun Bekçileriyiz" yarışmasına ilişkin Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün yazısı ve yarışma şartnamesi ilişikte gönderilmiş olup, katılımcı eserlerin en geç 01 Kasım 2017 günü mesai bitimine kadar Müdürlüğümüz Kültür bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.